Gratis opmåling af trappe og montage

Vi måler op til din nye trappe – helt gratis

Overvejer du at få bygget og monteret en ny trappe? Med udgangspunkt i Vojens, Skovlunde og Åbyhøj tager vi ved Trappeteamet rundt i hele Danmark tager vi rundt tager os af alle opgaver med nye trapper, herunder opmåling af trappe.

Vi tilbyder at komme ud og foretage en gratis opmåling af din nye trappe samt give et uforpligtende tilbud. Hvis du bestiller en gratis opmåling af trappe, vil du blive kontaktet af en af vores erfarne trappekonsulenter for at få en gennemgang af dit trappeprojekt og evt. en overslagspris på trappen. De fleste vil gerne vide cirka hvor meget trappen kommer til at koste på forhånd og normalt kan vi give en overslagspris samt et foreløbigt tilbud i telefonen.

Herefter aftaler vi et tidspunkt hvor vi kan foretage opmåling af trappe. Efter opmålingen tilrettes tilbuddet og der fremsendes et uforpligtende tilbud. Det kan af og til være nødvendigt med en ekstra opmåling hvis forholdene er vanskelige ved den første opmåling.

Fx hvis der endnu ikke er lavet en trappeåbning, gulvet ikke er lagt eller der er bjælker, vinduer og døre som der skal tages hensyn til.

Ref.: 3255

Ref.: 3293

Ref.: 3616

Garanti for opmåling af trappe

Når en konsulent fra Trappeteamet har foretaget en opmåling har du en garanti for, at trappen passer i trappeåbningen, når den skal monteres. Der vil altid være tilpasning og justering af trappen til de eksisterende forhold ved montagen, f.eks. hvis vægge ikke er helt i vinkel eller gulvet ikke er helt vandret på byggepladsen.

Trappeteamet fremstiller altid trappen med 0-15 mm luft imellem trappen og væggen for at optage evt. skævheder og der fuges eller laves vange lister, så trappen slutter helt tæt til væggen.

Ref.: 3361

Ref.: 3461

Ref.: 3488

Få den bedste trappemontage her hos os

Du kan vælge selv at montere din nye trappe. Men den bedste montage får du ved at lade Trappeteamet montere trappen for dig. Det er ikke ukompliceret at montere trappen, og vi har stor erfaring hermed.

Ved bestilling af trappen vil der altid blive fremsendt det aktuelle trappebilag, som beskriver, hvilke forhold du skal være opmærksom på inden og under trappemontagen, samt hvad du kan forvente af forløbet omkring montagen. I ugen før din nye trappe monteres, vil du blive kontaktet på telefon eller mail for, at vi kan aftale, hvilken dag og tidspunkt vi kan komme og montere trappen.

Normalt tager det en dag at montere en trappe, men der kan være vanskeligheder undervejs, som gør, at montagen tager længere tid. En gang imellem kan det også være nødvendigt med ekstra dele til trappen, som skal fremstilles på fabrikken hvorefter montagen færdiggøres i ugen efter.​

Ref.: 3343

Ref.: 3241

Ref.: 3321

Skriv eller ring til os og bestil din gratis opmåling

Hvis du vil have en af vores konsulenter ud til en gratis opmåling af trappe, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at tage imod eventuelle spørgsmål og glæder os til at finde en trappeløsning, der passer perfekt til dig!

​Gratis opmåling

Her kan du bestille et gratis konsulentbesøg og opmåling samt få et uforpligtende tilbud. ​

Du kan få en af vore konsulenter til at aflægge et besøg hjemme hos dig og forestå måltagning, vejledning samt eventuel bestilling. Når du har bestilt gratis opmåling, vil en af vores konsulenter kontakte dig for at aftale hvornår du har tid til at vi kan komme forbi.​

Trappeteamet nyhedsbrev

Jeg ønsker løbende at få tilsendt informationer på e-mail fra Trappeteamet

VÆLG

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BILLEDER AF TRAPPER

Her kan du se, hvilke trapper vi producerer.

Noter referencenummeret, hvis du vil vide mere om produktet.​

Trappeteamet

- En del af Vinduespladsen.dk

CVR: 27987419

-----------

Østerskovvej 7, 6500 Vojens

Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde
Klamsagervej 27-29, 8230 Åbyhøj

​​

Tlf.: 77 34 33 32

info@trappeteamet.dk

VI DÆKKER HELE LANDET

FÅ GRATIS TILBUD PÅ en TRAPPELØSNING​

Bliv ringet op og få hjælp til dit trappeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Skovlunde Byvej 94
2740 Skovlunde

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Niels Bohrs Vej 5

6100 Haderslev

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Klamsagervej 27-29

8230 Åbyhøj