Halvsvingstrappe med repos og gratis opmåling​

Vi designer din trappe efter dine ønsker

Se vores brede udvalg af halvsvingstrapper her på siden. Alle fotos er af halvsvingstrapper, som Trappeteamet selv har designet, fabrikeret og monteret. Find den model, der passer dig bedst, så har vi et godt udgangspunkt for en dialog om dit næste trappeprojekt. Vi leverer og monterer trapper i hele Danmark fra vores baser i Skovlunde, Åbyhøj og Vojens.

Trappeteamet tilbyder gratis opmåling til din nye halvsvingstrappe med repos eller uden. Vores trappekonsulenter kan også over telefonen give dig et dækkende billede af, hvad prisen for en halvsvingstrappe vil være i netop det design, du ønsker. Ring eller skriv til os, så kommer vi uforpligtende ud til dig og foretager en gratis opmåling.

Alt om halvsvingstrapper

Halvsvingtrapper er en flot og imponerende trappetype, som vi elsker at udføre, fordi al vores håndværkersnilde kommer i spil. Her er nogle af de ting, det er værd at vide, hvis du overvejer at investere i en ny halvsvingstrappe.

​Halvsvingstrappe (3554)

​Halvsvingstrappe (3506)

Hvad er en halvsvingstrappe?

En halvsvingtrappe er en trappe, som svinger 180 grader i en halvcirkel, og som er opbygget i tre løb. Halvsvingstrappen er en klassisk trappetype, der både kendes fra ældre etagebyggeri og som den store trappe i villa-entreen. Det er halvsvingstrapper, der er den fremherskende trappetype i de fleste danske etageboliger.


En halvsvingstrappe kræver plads, og den egner sig bedst, hvis trappehullet i trapperummet er kvadratisk.

Vi kan bygge en halvsvingstrappe med repos

Halvsvingstrapper kan konstrueres med repos. Det kan både være med én eller to reposer. Der kan være mange fordele ved en halvsvingstrappe med repos. De kan for eksempel afhjælpe slemme skader i tilfælde af fald på trappen.
Reposerne kan placeres i forskellige niveauer på trappen, og de kan bidrage til, at trappekilerne bliver mindre spidsvinklede og knapt så smalle. Reposer kan også være gode til at regulere hovedhøjden, så ingen under brug vil støde hovedet mod loftet eller andre dele af konstruktionen.

​Prisen på halvsvingstrapper

Man prissætter trapper efter, hvor store de er, hvor brede de er, og efter hvilke materialer de er lavet af.

En almindelig standard ligeløbstrappe koster mellem 22.000 og 35.000 med moms, men uden fragt og montage. En halvsvingstrappe med repos eller uden er en noget større trappe med tre løb, så det har selvfølgelig betydning for prisen. Ring eller skriv til os og snak med en af vores trappekonsulenter. De kan hurtigt give dig et ret præcist billede af prislejet. Eller bestil en gratis opmåling, så kan de give et endnu mere præcist bud på prisen for den halvsvingstrappe, du ønsker.

Trapper, som er buede, er dyrere end retvinklede trapper. Valg af træsort har også stor indflydelse på prisen. Halvsvingstrapper og andre trapper udføres som standard hos Trappeteamet i fyrretræ. Trappetrinene, der er udsat for større slid, kræver ofte en lidt hårdere træsort som for eksempel bøg eller birk. Derudover kan trin og andre indslag tilvælges i nøddetræ, merbau eller forskellige andre eksotiske træsorter. Det er også muligt at få udført en hel kvartsvingstrappe i egetræ eller i andre specielle og mere kostbare træsorter. 

Læs mere om priser på trapper her

Halvsvingstrappe (3032)​

​Halvsvingstrappe (3320)

Forskellen på halvsvingstrapper og andre trappetyper

Der er grundlæggende tre typer af konstruktioner til trapper:

  • Ligeløbstrapper, der ikke har noget sving, men blot går opad og ligeud.
  • Kvartsvingtrapper, der svinger 90 grader i en kvart cirkel.
  • Halvsvingstrapper, der svinger 180 grader i en halv cirkel, så man drejer en halv omgang om sin akse, mens man bestiger trappen.

Graderingen i halvsvingsrapper kan varieres, hvis forholdene kræver det. En halvsvingstrappe kan også være dobbelt eller flerdobbelt, hvis trappen fortsætter sit forløb i samme design i 2 eller flere etager.

​S-formet halvsvingstrappe (3563)

​Samme s-formede halvsvingstrappe fra en anden vinkel (3564)

​Bestil montering af halvsvingstrappe

Processen hen imod en ny halvsvingstrappe starter med en opmåling på det sted, hvor trappen skal stå. Efter opmålingen tager vores trappekonsulent hjem og laver en tegning. Tegningen forelægges for kunden efter 3-5 dage.

Efter godkendelse af kunden videresendes den til fabrikken, som finjusterer tegningen, så den passer til produktionsfaciliteterne. Den nye halvsvingstrappe vil være klar til levering ca. 3-6 uger efter ordrebekræftelsen. En tredjedel af prisen for trappen betales ved bestilling af halvsvingstrappen.

Der aftales en dag til montering af trappen. På den aftalte dag ankommer et af vores trappeteams. Trappen vil herefter blive monteret og rettet til inden for en dags tid. Tiden fra første kontakt til levering af den nye halvsvingstrappe vil således være ca. 6-7 uger.

Så tag endelig hurtig kontakt til Trappeteamet. Før du ved af det, kan der stå en ny og flot halvsvingstrappe med repos klar i trapperummet i din ejendom.

Ligeløbstrappe i to etager (​3491)

Halvsvingstrappe (3668)​

​Kvartsvingstrappe (3498)

​Halvsvingstrappe (3323)

​Halvsvingstrappe (3221)

BILLEDER AF TRAPPER

Her kan du se, hvilke trapper vi producerer.

Noter referencenummeret, hvis du vil vide mere om produktet.​

Trappeteamet

- En del af Vinduespladsen.dk

CVR: 27987419

-----------

Østerskovvej 7, 6500 Vojens

Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde
Klamsagervej 27-29, 8230 Åbyhøj

​​

Tlf.: 77 34 33 32

info@trappeteamet.dk

VI DÆKKER HELE LANDET

FÅ GRATIS TILBUD PÅ en TRAPPELØSNING​

Bliv ringet op og få hjælp til dit trappeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Skovlunde Byvej 94
2740 Skovlunde

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Niels Bohrs Vej 5

6100 Haderslev

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Klamsagervej 27-29

8230 Åbyhøj