Sambatrappe – en pladsbesparende løsning

Vi har trappen til dine behov

Sambatrapper er en ideel løsning for dig, der gerne vil have monteret en ny og stilfuld trappe, men som ikke har plads til de helt store og omfattende løsninger. Det specielle ved en sambatrappe er, at trinene er brede i den ene side og smalle i den anden. Den brede side sidder skiftevis i højre og venstre side for hvert trin, hvilket giver en stor og sikker flade at stå på, mens der spares på pladsen i siden, hvor trinnet er smalt.

Skal du have monteret en ny trappe i en lejlighed eller et andet sted, hvor pladsen er sparsommelig, så kan vi ved Trappeteamet hjælpe dig med en sambatrappe – uanset hvor du bor i landet. Vi kommer nemlig ud i hele Danmark, da vi har kontorer i både Åbyhøj, Vojens og Skovlunde. Ønsker du vores hjælp til din nye trappe, så kan vi tilbyde dig en gratis opmåling til trappe, hvor vi kan hjælpe dig med gode råd og vejledning til din nye trappe.

Praktisk trappetype med alsidige løsninger

Med sin særlige trinkonstruktion – der også kaldes kotelettrin – er en sambatrappe utroligt praktisk og kan have forskellige funktioner. Da trappen er pladsbesparende kan den eksempelvis være ideel som enten kældertrappe eller hemsetrappe. Her er der nemlig ofte behov for en smal og stejl trappe, men som naturligvis stadig skal være sikker og tryg at gå på – hvilket løses med sambatrappens skiftende trinbredde.

Sambatrappen kan dog også være den rigtige løsning til en ”almindelig” ligeløbstrappe eller andre trappeformer mellem flere etager i dit hjem. Vores sambatrappe kan tilpasses i forhold til materialer, herunder ståltyper, glasgelændere og træsorter, så den passer til din personlige stil og indretningen i dit hjem.

Kontakt os for et tilbud på en sambatrappe

Ønsker du montering af en sambatrappe, der sparer på pladsen i forhold til dit grundareal, så skal du blot kontakte os. Vi vil gerne høre om dine trappebehov og kan sende en ekspert ud til at måle op til din nye trappe, hvis du vil have vores gode personlige service. På den måde sikrer du dig en løsning, der er skræddersyet til dig.

Nå vi har været ude og måle op og hørt om dine ønsker, kan vi også udforme en specifik pris på din nye trappe og monteringen af den.

BILLEDER AF TRAPPER

Her kan du se, hvilke trapper vi producerer.

Noter referencenummeret, hvis du vil vide mere om produktet.​

Trappeteamet

- En del af Vinduespladsen.dk

CVR: 27987419

-----------

Østerskovvej 7, 6500 Vojens

Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde
Klamsagervej 27-29, 8230 Åbyhøj

​​

Tlf.: 77 34 33 32

info@trappeteamet.dk

VI DÆKKER HELE LANDET

FÅ GRATIS TILBUD PÅ en TRAPPELØSNING​

Bliv ringet op og få hjælp til dit trappeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Skovlunde Byvej 94
2740 Skovlunde

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Niels Bohrs Vej 5

6100 Haderslev

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Klamsagervej 27-29

8230 Åbyhøj