Hemsetrapper og hemsestiger

Hemsetrapper er løsningen, hvis du skal bruge en trappe et sted, hvor der er småt med pladsen. Når man taler om hemsetrapper handler det sædvanligvis om en trætrappe, der fører op til loftet. Hemsestiger er slags krydsning mellem en trappe og en stige. Hos Trappeteamet kan vi designe, producere og montere begge dele for dig. 

Gratis opmåling

Vil du vide, hvilken slags trappe der er plads til på den øverste etage i din ejendom, så bestil en gratis opmåling. Vores trappekonsulenter er eksperter i at vurdere, hvilken type trappe der bedst løser opgaven. Er der en hemsetrappe, en hemsestige eller en anden trappetype, der skal til? Ring eller skriv til os eller book et besøg, så kommer vi og giver et bud på mulighederne.

Sambatrappe (3174)

Kvartsvingstrappe ​som hemsetrappe (3014)

​Guide til hemsetrapper og hemsestiger


Her er links til alt den information, du finder her denne side om hemsetrapper og hemsestiger.

Design af hemsetrappe

Vi kan designe din nye hemsetrappe i præcis den træsort, farve eller imprægnering, som du ønsker. Eller måske har du en ældre hemsetrappe/loftstrappe, der trænger til udskiftning. Så kan vi genskabe den som en næsten nøjagtig kopi af den forrige trappe. Kig dig omkring på vores billeder her på hjemmesiden og find en trappe, som du kunne tænke dig som hemsetrappe. Alle trapper, som du finder billeder af her på siden, har vi selv designet og monteret.

​Hvad er en hemsetrappe?

Skal man tage det helt bogstaveligt, så er hemsetrappe en trappe, som er placeret i et højloftet rum, der går til kip. Hemsetrappen forbinder dette rum og hemsen.

I boliglovgivningen er der særlige regler for, hvornår et rum defineres som en hems. Hemsen må for eksempel ikke have et større gulvareal end 4 ½ kvadratmeter, og hemsen må ikke være aflukket med en væg ud til det store rum. Dette har dog ikke nogen betydning for vores produktion af hemsetrapper. I vores univers er en hemsetrappe blot en trappe, der leder op til et eller flere rum på øverste etage. Som regel er hemsetrappens dimensioner forholdsvis beskedne.

​​

​Hemsestige (3410)

​Hemsetrappe med kotelettrin (3241)

​Kvartsvingstrappe (3025)

Valg af vanger, balustre, trin og håndlister

En hemsetrappe vil vi i udgangspunktet altid udføre i træ. Fyrretræ er den billigste træsort og blandt andet derfor et populært valg. Det vil dog ofte være en fordel at anvende en hårdere træsort som bøg eller birk til trinene, da fyrretræ er et forholdsvis blødt materiale. Hårdere træsorter som ahorn, mahogni eller eg er også gode materialer til hemsetrapper.

Balustre kan vi udføre i alle mulige træsorter, der matcher til den øvrige trappe. Stålbalustre er også et populært valg, som giver et elegant touch til trappen. Der er også mange valgmuligheder med hensyn til vanger og håndlister. Spørg endelig vores trappekonsulenter til råds, når de er ude til en gratis opmåling. De har alle stor erfaring i, hvilke træsorter der fungerer og matcher bedst. Vi kan også tage en gulvprøve, så vi farvemæssigt kan komme så tæt som muligt på det eksisterende gulv. 

Hemsestige

En hemsestige er en stejl trappe, der minder meget om en stige, bortset fra at den har mere solide vanger. Den skal desuden fastmonteres ved det trappehul, hvor den skal anvendes. Sådan en hemsestige kan du også få designet og fabrikeret hos os.

Det er også muligt at købe en færdigfremstillet hemsestige, som du selv kan montere. Prisen hos Trappeteamet er 8.500 kroner. Du kan afhente den i et af vores showrooms i Haderslev, Århus eller Skovlunde. Eller hvis du betaler for fragtomkostningerne, kan vi levere den på adressen.

Bestilling, produktion og montage

Ring eller skriv og del de ønsker, du har til din kommende hemsetrappe, hemsestige eller lofttrappe, eller book en gratis opmåling med det samme. 

Efter opmålingen udfører vi en skitsetegning af hemsetrappen. Når kunden har godkendt tegningen, sender vi tegningen videre til fabrikken. Den første tredjedel af prisen betales af kunden ved bestillingen.

Fabrikken tilretter herefter tegningen, så den passer til produktionsfaciliteterne. Efter godkendelse fra kunden af den endelige version, sættes produktionen af hemsetrappen i værk. Den nye hemsetrappe vil være klar til montering efter ca. 3-6 uger. Monteringen af en hemsetrappe tager højst en dags tid. Montagen foretages af et af vores trappeteams på en dag, som er aftalt med kunden.

BILLEDER AF TRAPPER

Her kan du se, hvilke trapper vi producerer.

Noter referencenummeret, hvis du vil vide mere om produktet.​

Trappeteamet

- En del af Vinduespladsen.dk

CVR: 27987419

-----------

Østerskovvej 7, 6500 Vojens

Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde
Klamsagervej 27-29, 8230 Åbyhøj

​​

Tlf.: 77 34 33 32

info@trappeteamet.dk

VI DÆKKER HELE LANDET

FÅ GRATIS TILBUD PÅ en TRAPPELØSNING​

Bliv ringet op og få hjælp til dit trappeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Skovlunde Byvej 94
2740 Skovlunde

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Niels Bohrs Vej 5

6100 Haderslev

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Klamsagervej 27-29

8230 Åbyhøj