Trappe med repos giver en flot og sikker trappe

Et repos højner sikkerheden og giver dekorative muligheder

Hvis du skal til at have monteret en ny trappe, så bør du overveje, om ikke trappen skal designes med et repos som en del af konstruktionen. En trappe med repos har nemlig flere fordele, herunder at reposet gør trappen mere sikker og behagelig at bruge for børn og gangbesværede, mens det også giver dig flere muligheder for at dekorere din trappe.

Hos Trappeteamet kan vi designe, måle op til og montere en trappe med repos hjemme ved dig, uanset hvor i landet du bor. Vi kommer nemlig rundt i hele Danmark fra vores baser i Skovlunde, Vojens og Åbyhøj. Vi laver alt inden for trapper, og kan hjælpe dig med udendørs- såvel som indendørs løsninger, og vi arbejder i alle former for materialer og designs. Kontakt os derfor i dag for at komme godt i gang med dit trappeprojekt.

Hvorfor vælge en trappe med repos?

Der er flere gode grunde til at vælge en trappe med repos, hvis du skal have monteret en ny trappe derhjemme.

For det første kan reposet gøre din trappe mere sikker at færdes på. Reposet kan nemlig stoppe og forkorte eventuelle fald, da man ikke vil falde længere end til det store trin. Derudover virker et trapperepos også som et behageligt hvilepunkt undervejs på trappen, der kan være særligt nyttigt og rart for gangbesværede.

Foruden at tilføje til sikkerheden, kan et repos også give dig mulighed for at dekorere dit hjem og din trappe. Reposet er nemlig et oplagt sted til at have en plante, en vase eller andet dekorativt stående, der gør dit hjem pænt og hyggeligt.

Vi laver alle slags trapper med repos

Uanset om du er ude efter en halv- eller kvartsvingstrappe eller en træ- eller ståltrappe med repos, så kan vi bygge det til dig. Vi tilbyder en stort udvalg af materialer, trappetyper og designs, så du får en trappe, der passer lige til dig.

Kontakt os og book en opmåling

Kontakt os allerede i dag og book en opmåling til din nye trapper. Så hjælper vi dig godt i gang og sørger for, at du får bygget og monteret præcist den trappe med repos, du går og drømmer om.

BILLEDER AF TRAPPER

Her kan du se, hvilke trapper vi producerer.

Noter referencenummeret, hvis du vil vide mere om produktet.​

Trappeteamet

- En del af Vinduespladsen.dk

CVR: 27987419

-----------

Østerskovvej 7, 6500 Vojens

Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde
Klamsagervej 27-29, 8230 Åbyhøj

​​

Tlf.: 77 34 33 32

info@trappeteamet.dk

VI DÆKKER HELE LANDET

FÅ GRATIS TILBUD PÅ en TRAPPELØSNING​

Bliv ringet op og få hjælp til dit trappeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Skovlunde Byvej 94
2740 Skovlunde

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Niels Bohrs Vej 5

6100 Haderslev

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Klamsagervej 27-29

8230 Åbyhøj