Få monteret en ny trappe udendørs

Vi tilbyder montering af udendørs ståltrappe

Udendørs trapper fremstilles næsten altid af stål og evt. glas. Trin kan endvidere laves af stål, beton eller træ. Udendørs trapper kan også fremstilles af træ men de skal overfladebehandles jævnligt for at have en lang holdbarhed. Ståltrapper har altså langt den bedste holdbarhed, hvis trappen er udendørs.

Hos Trappeteamet tilbyder vi montering af udendørs ståltrappe og andre former for trapper i hele Danmark, og vi kommer nemt og hurtigt hjem til dig og måler gratis op til din nye trappe fra vores kontorer i Vojens, Skovlunde og Åbyhøj.

Ref.: 1326

Ref.: 1318

Ref.: 3683

Alt du skal vide om udendørs ståltrapper

Når du skal have monteret udendørstrapper, skal du være opmærksom på to væsentlige forhold:

  • Materiale - Du opnår langt den bedste holdbarhed med ståltrapper og evt. glas. Det er muligt at få produceret udendørs trapper med elementer i træ, men her skal du være opmærksom på vedligeholdelse.
  • Fundament - Metaltrapper er tunge. Derfor skal der være et stabilt underlag der, hvor trappen møder jorden. Etage- og vindeltrapper skal eksempelvis have et fundament på 60x60 cm beton, der går 1 meter ned i jorden, for at trappen ikke synker.

Klik dig videre i oversigten og bliv klogere på det, der er relevant for dig. Har du spørgsmål, skal du endelig ringe på tlf. 77 34 33 32 eller udfyldevores kontaktformular

Oversigt:

Ref.: 3713

Ref.: 3718

Ref.: 3715​

Hvor får man typisk monteret en trappe udendørs?

​En udendørs ståltrappe har mange anvendelsesmuligheder. Det er for eksempel populært for mange af vores kunder at få monteret en udendørs ståltrappe til huset på følgende steder:

  • Fra terrassen til haven
  • Fra stue til terrasse
  • Ved niveauforskelle
  • Som nødudgang fra 1. sal

Det kan også være relevant med en udendørs trappe til hoveddør eller med repos til højereliggende etager. I større byggerier anvender man i vidt omfang stålgelænder på altaner.

Vi producerer og monterer både små ståltrapper med brede trin, som passer til terrassedøren og store, funktionelle spindeltrapper, der tjener både funktionelle og designmæssige formål. Det kan være ståltrapper med stålgelænder eller med riste på trapperne – dine muligheder er mange. 

Ref.: 3725​

Opmåling og bestilling af ny udendørs trappe

Efter at du har kontaktet os, kommer vi ud og foretager en gratis og uforpligtende opmåling til din trappe. Ud fra målene får vi lavet en skitsetegning til fabrikken, eller vi udarbejder skitsen i ét af vores egne programmer.

Efterfølgende sender vi tegningen til godkendelse hos dig. Er du tilfreds, sender vi trappen til produktion. 

Udendørs trappe i stål

Langt de fleste af vores udendørs trapper udføres i stål, så de kan modstå regn og blæst. Både trinfremspring, vange og balustre udføres i stål. Stålet galvaniseres, før det evt. males. På den måde får man den mest slidstærke trappe.

Trinfremspring produceres med metalgitre, så regnvand ikke hober sig op, men løber videre ned i afløbet. Du kan dog også få monteret en gennemsigtig glasplade med gelænder i metal. Det er en lækker designløsning, der ofte bruges, hvis trappen leder op til en indgangsdør.

Udendørs trappe i træ

Du har også mulighed for at få monteret en trætrappe udendørs med trin i træ. En sådan trappe skal dog overfladebehandles jævnligt for at opnå større holdbarhed.

Træ er som udgangspunkt ikke særlig velegnet til udendørs trapper, men ved placeringer under overdækninger eller hvis du har et ønske om en særlig træsorter, så finder vi også en løsning på det.

Udendørstrapper som flugtvej

Mange får monteret en udendørs trappe som flugtvej/brandtrappe fra førstesalen. Derudover skal en nødtrappe have dybe trin samt en maksimal stigning på 18 cm mellem trinnene, så man hurtigt og effektiv kan anvende trappen som flugtvej.

Udendørs svindeltrappe med repos

Har du en stor bygning med flere etager til erhverv, vil en spindeltrappe med repos til hver etage være oplagt. Repos er en indskudt flade, som inddeler en trappe i flere forløb.

På grund af trappens store vægt vil det også her være vigtigt at få støbt et massivt fundament til bunden af trappen. Det skal gerne være beton eller et andet stabilt fundament, da trappen ikke må kunne synke.

Hvordan prissættes udendørstrapper?

Generelt for alle typer af trapper prissætter man efter, hvor store de er, hvor brede de er og ud fra hvilke materialer, de er fremstillet af. Samtidig er er det relevant, om trappen er retvinklet eller buet rundt i hjørnerne. Buede trapper er typisk dyrere end retvinklede trapper.

Når du kontakter os for en gratis måling, får du et overslag på prisen, så du ved, i hvilken omegn prisen på din udendørs trappe kommer til at ligge. Er du interesseret i at læse om vores mange typer af indvendige trapper, så klik her.  

Udskiftning, montering og betaling af din udendørs ståltrappe

Hvis du er tilfreds med tegningerne og gerne vil købe trappen, forudbetaler du en ⅓ del af ordren. Så bliver trappen produceret og leveret inden for typisk 4-6 uger. Det kan godt være afhængigt af, hvor travlt vi har. Torsdag eller fredag i ugen før montage kontakter vi dig for at aftale en dag til udskiftning og montering.

De fleste trapper kan monteres inden for én dag, men der kan undervejs være behov for flere besøg og montering af ekstra dele, hvis noget skal tilpasses undervejs. Når trappen er færdig, modtager du et evalueringsskema, så vi kan høre, om du er tilfreds med produktet. Herefter får du fremsendt en faktura, og projektet kan afsluttes.

Kontakt os og hør mere

Har du brug for en ny udendørs ståltrappe til dit hus eller din ejendom, så kontakt Trappeteamet på tlf. 77 34 33 32 og få vejledning om trinfremspring, vanger, balustre og alt, der er værd at vide om udendørs trapper. 

BILLEDER AF TRAPPER

Her kan du se, hvilke trapper vi producerer.

Noter referencenummeret, hvis du vil vide mere om produktet.​

Trappeteamet

- En del af Vinduespladsen.dk

CVR: 27987419

-----------

Østerskovvej 7, 6500 Vojens

Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde
Klamsagervej 27-29, 8230 Åbyhøj

​​

Tlf.: 77 34 33 32

info@trappeteamet.dk

VI DÆKKER HELE LANDET

FÅ GRATIS TILBUD PÅ en TRAPPELØSNING​

Bliv ringet op og få hjælp til dit trappeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Skovlunde Byvej 94
2740 Skovlunde

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Niels Bohrs Vej 5

6100 Haderslev

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Klamsagervej 27-29

8230 Åbyhøj