Spindeltrapper

Spindeltrapper kan bruges mange steder og både indendørs og udendørs. Spindeltrapper i stål egner sig perfekt til udendørs brandudgang og ​flugtvejstrappe. Den snoede trappe gør sig lige så godt ved sammenkoblinger af etager og som en pladsbesparende trappeløsning i boligen. 


Indendørs spindeltrapper i stål, glas og træ er i det hele taget et funktionelt og stilfuldt valg, der giver gode  muligheder for at skabe et industrielt og moderne look i dit hjem, samtidig med at pladsen udnyttes til fulde.  

Udendørs spindeltrappe i stål med reposer (1318)

Indendørs spindeltrappe med trætrin (3336)

Spindeltrappe med glastrin (1271)

Alt om spindeltrapper

​Læs her på siden, hvad du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at anskaffe en spindetrappe til din bolig eller ejendom. Trappeteamet har rig erfaring med at hjælpe både private og virksomheder med alle typer af spindeltrapper.

Fleksibelt trappehul i midten af et rum (3335)

Spindeltrappe med optimal pladsudnyttelse (3600)

En blanding af en vindeltrappe, der snor sig rundt i et trappehul, og en halvsvingstrappe (1265)

Hvad er forskellen på spindeltrapper og vindeltrapper?

​Spindel- og vindeltrapper forveksles ofte med hinanden, men hvad er egentlig forskellen på de to? Begge de to runde trapper snor sig, men på en spindeltrappe snor trappen sig om en central “spindel” - en central pæl, som trappen er monteret fast omkring. Spindeltrappen har kun et ydergelænder, og trappetrinene er indadtil monteret på midterpælen


​Vindeltrappen, der snor sig om et trappehul, har ofte et gelænder på indersiden ,og den vil blandt andet derfor være større og fylde mere. Dette gør vindeltrappen velegnet til store bygninger, hvor spindeltrappen ofte vil være en mere praktisk løsning til privatboliger i en mindre skala.

Spindeltrappe udendørs

En udendørs spindeltrappe i stål er typisk en flugtvejstrappe, der forbinder flere etager. Den kræver nærmest ingen vedligeholdelse og kan monteres rigtig mange steder. Et lille repos ved hver etage kan opdele trappen i forløb. Dette gør den ideel til større erhvervsbygninger i flere etager.

​Det tunge stål og spindeltrappens nedadgående vægtfordeling stiller krav til et solidt fundament i beton, så trappen ikke synker. Et godt eksempel på, hvordan dette kan løses, ser du på billede 1318. Du kan læse meget mere om andre typer af udendørs trapper her, blandt andet om trapper, der forbinder udgangene i dit hus med terrassen, haven eller gården.

​Er du i tvivl om dine ejendoms mål og hvilken type trappe, der passer til dit hjem, er du altid velkommen til at ringe på tlf. 77 34 33 32 eller skrive til info@trappeteamet.dk. Du kan også bestille en gratis opmåling og modtage et uforpligtende tilbud. 

Spindeltrappe indendørs 

​Da spindeltrapper optager en del mindre horisontal plads, kan de placeres mange forskellige steder i et rum. Dette er i modsætning til ligeløbstrapper, kvartsvingstrapper og halvsvingstrapper, der næsten altid løber langs en væg og dermed kan rumme nogle begrænsninger.

​Spindeltrapper kan både monteres, så afslutningen af trappen møder en ende af overetagen, men den kan også forsvinde op i et rundt trappehul. Begge løsninger optager ikke særlig meget plads på overetagen, og et eventuelt trappehul camoufleres nemt af det rundede gelænder.

Spindeltrapper i stål, glas og træ

​En spindeltrappe i stål, glas og træ kan være lige så flot, imponerende og praktisk som en bred vindeltrappe med både ydre og indre balustrer. Indendørs spindeltrapper kan for eksempel designes med et moderne industrielt look med moderne trinfremspring i glas eller hvidlakeret stål. Se spindeltrapperne på billede 3600 og 1271 som 2 eksempler på trapper, der helt sikkert vil tiltrække sig positiv opmærksomhed for både design og funktionalitet.

​Vil du se andre indvendige trapper med vanger i stål, kan du finde flere modeller her på vores galleriside

Gratis opmåling til spindeltrappe

Skal din spindeltrappe have et organisk og naturligt look, kan trinfremspring og gelænder også produceres i træ. Ønsker du at få taget mål til en spindel- eller vindeltrappe, kan du bestille en gratis opmåling. Så sender vi en erfaren konsulent ud til dig. Konsulenten vil ude på stedet måle op til trappen og få udfærdiget nogle præcise tegninger til brug for trappeprojektet.

​Herefter vil du modtage et tilbud på produktion og montering af din nye trappe, som du kan tage imod, hvis du er tilfreds med tegningerne. Herefter forudbetaler du en ⅓ del af ordren. Så producerer vi trappen og leverer den typisk inden for 4-6 uger, afhængig af tid og travlhed.

Priser på spindeltrapper

Prisen på spindel- og vindeltrapper afhænger selvfølgelig af størrelsen og materialerne. Generelt er stål og glas dyrere end almindelige trapper i træ, så man skal som udgangspunkt forvente, at en indendørs spindeltrappe koster mere end konventionelle trapper.

​En trappe bør dog ikke blot betragtes som en funktionel sammenkobling af flere etager, men som en del af boligens indretning - ja, måske ligefrem som boligens største møbel. I den forstand får man meget for pengene. Mange kunder vælger også unikke designtrapper med trin i bambus, der giver mange års kvalitet og glæde for øjet.

​Udover prisen på selve fremstillingen af trappen, kan der være omkostninger i forbindelse med udskæring af trappehullet samt fragt og montage. 

Du er velkommen til at ringe og sætte os ind i de store træk i projektet - så kan vi give dig et overslag på prisen, der gør det muligt for dig at danne dig en idé om omkostningerne. Vi glæder os til at indlede en dialog om din kommende spindeltrappe og hjælpe dig videre i processen. 

BILLEDER AF TRAPPER

Her kan du se, hvilke trapper vi producerer.

Noter referencenummeret, hvis du vil vide mere om produktet.​

Trappeteamet

- En del af Vinduespladsen.dk

CVR: 27987419

-----------

Østerskovvej 7, 6500 Vojens

Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde
Klamsagervej 27-29, 8230 Åbyhøj

​​

Tlf.: 77 34 33 32

info@trappeteamet.dk

VI DÆKKER HELE LANDET

FÅ GRATIS TILBUD PÅ en TRAPPELØSNING​

Bliv ringet op og få hjælp til dit trappeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Skovlunde Byvej 94
2740 Skovlunde

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Niels Bohrs Vej 5

6100 Haderslev

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Klamsagervej 27-29

8230 Åbyhøj