Få monteret en trætrappe indendørs

​Har du brug for en ny trappe, eller skal den gamle skiftes ud, så er en indendørs trætrappe det oplagte valg. Hos Trappeteamet kan du sammen med vores trappeeksperter designe din egen trappe eller få udskiftet din gamle trætrappe indendørs med en ny og flot trappe.

Vi tilbyder udskiftning og montering af trætrapper indendørs i hele Danmark, hvor vi kører ud fra vores kontorer i Åbyhøj, Skovlunde og Vojens.

Gratis opmåling til din nye indendørs trætrappe

Ring og få en snak med en af vores trappekonsulenter eller skriv til Trappeteamet og bestil en gratis opmåling til din nye trappe. Vi kommer ud til dig på din adresse, tager mål til trappen og vejleder om konstruktion, træsorter, ekstravalg og om alt andet om trapper, som du har behov for at vide mere om. 

Ref.: 3481

Ref.: 3521

Ref.: 3517

​Trappen med de mange muligheder

​Læs mere her på siden om alle mulighederne ved valg af trætrapper. Få også indsigt i forskellige ting, det er vigtigt at være opmærksom på, inden du bestiller din næste trætrappe. Følg vores links og få svar på dine spørgsmål.

Ref.: 3414

Ref.: 3240

Ref.: 3726

Træsorter - find den sort, der passer bedst til dine behov

​De forskellige træsorter har hver især bestemte egenskaber og funktioner, som de bedst egner sig til. Alle vores indendørs trætrapper kan kombinere et bredt udsnit af træsorter til balustre, håndlister, mæglere og stolper. Her er 5 nedslag i mulighederne for variation i træsorterne.

 • For det meste skal trinnene og håndlisten passe til det eksisterende gulv. For at ramme farvemæssigt så tæt på det eksisterende gulv som muligt har efter en gulvprøve mulighed for at tone trinene og håndlisten.
 • I udgangspunktet anvender vi birk og bøg til vanger, balustre og stolper. Begge træsorter er meget velegnede til dette formål. Bøg er meget hårdt, og birk har en flot overflade, når det bliver malet.
 • Fyrretræ er den billigste træsort og er derfor med til at gøre trætrapper til et økonomisk fornuftigt valg. Fyrretræ er dog et forholdsvis blødt materiale, som vi derfor som regel ikke vil anbefale at anvende til trinnene.
 • Trætrapper i hårde træsorter som asketræ, egetræ eller mahogni er vi også eksperter i. De kan alt efter design og ønske anvendes både til trin, vanger, håndlister og stolper.
 • For tiden er trætrapper med asketrin, bambustrin eller malede trin populære. Det kan vi også levere.

​Dobbelt ligeløbstrappe (3491)

​Kvartsvingstrappe (3497)

​Halvsvingstrappe med stålbalustre (3322)

Ligeløbstrapper - kvartsvingstrapper - halvsvingstrapper

Der er tre grundtyper i trappedesign. Trappeteamet har snart 2 årtiers erfaring i at udføre alle tre trappetyper.

 1. Ligeløbstrapper - går, som navnet antyder, ligeud og uden sving fra én etage til en anden (3491)
 2. Kvartsvingstrapper - buer 90 grader i sit forløb. (3497)
 3. Halvsvingstrapper - buer 180 grader (3322)

Vi laver trætrapper i alle former og designs

Der er tre grundtyper i trappedesign. Trappeteamet har snart 2 årtiers erfaring i at udføre alle tre trappetyper – ligeløbstrapper, kvartsvingstrapper og halvsvingstrapper.

​Valget af trappetype afhænger af, hvor trappen skal stå. Skal vi designe en ny trappe, kan det være inspirerende for kunden, at der faktisk er mange typer at vælge imellem. Udover halvsvings- og kvartsvingstrapper kan vi også designe trapper, der buer i alle mulige andre graderinger.

Trappe med trin skåret ind i vangerne (3512)

Trætrappe med centrerede vanger (3385)

Trætrappe med opsadlede trin ( 3626)

Valg af vanger til trætrapper

Trinene i en trætrappe bæres sædvanligvis af trævanger. Vi tilbyder flere forskellige vangetyper. Valget bestemmer udtrykket på din trætrappe. Her er 3 af de mest populære vanger til trætrapper.

 • Den mest anvendte type er, når vangerne ligger på siden af trinene, og trinene er skåret ind i vangerne
 • Trinene kan også ligge ovenpå vangerne, hvilket man kalder: en trappe med opsadlede trin
 • Eller vælg en trætrappe med centrerede vanger

Ref.: 3634

Ref.: 3687

Ref.: 3010

Balustre og stolper til trætrapper

Alle vore trætrapper kan designes i forskellige kombinationer af træsorter og elementer.

 • Hvis du for eksempel har set en særlig fin baluster et sted, så kan vi sædvanligvis fremstille din trappe med balustre, der ser ud som dennes. Vi kan også genskabe designet i balustrene i den trappe, du vil have udskiftet.
 • Vi kan tilbyde et stort udvalg af materialer og træsorter. For tiden er trætrapper med asketrin, bambustrin og malede trin populære. Alt dette kan vi sagtens levere.
 • Hvis trinene og håndlisten på trætrappen skal passe til et eksisterende gulv, har vi mulighed for at tone trinene og håndlisten efter en gulvprøve. På den måde vil trinene på trætrappen farvemæssigt komme meget tæt på det eksisterende gulv.
 • Vi kan også matche omgivelsernes materialevalg med trappens. Har rummet, hvor trappen skal stå, et asketræsgulv, så kan det være en god idé også at anvende asketræstrin til trappen.

Ref.: 1177

Ref.: 3605

Ref.:1036

​Trætrapper med glasgelænder

Trappeteamet tilbyder også trætrapper med glasgelændere. Glasset giver trappen et mere moderne udseende, der passer godt til mange nyere trappetyper. Glasgelænder fra Trappeteamet er lige så sikkert som trægelænder. Det er der af flere forskellige årsager til:

 • Til pladerne i vores glasgelændere anvender vi, som loven foreskriver, altid kun sikkerhedsglas.
 • Glasset er lamineret med to lag glas på hver side af en fast kerne. Det er det samme princip, der anvendes til bilruder.
 • Kanterne er polerede, så man ikke kan skære sig på glasset.
 • Glasgelænderet på vores indendørs trætrapper indeholder mindre jern end de fleste andre trappeproducenters glasdele. Derfor har glasgelændere til trætrapper fra Trappeteamet ikke den grønlige farve, som tykkere glas nogle gange kan antage.

​Ref.: 3719

​Ref.: 3001

​Priser på trætrapper

​Trætrapper bliver generelt prissat efter den tid, de tager at fremstille og montere, og efter de materialer, der anvendes. Det er også afgørende for trætrappens pris, hvor lang og bred den skal være, og om trappen skal være retvinklet (billigere), eller den skal bue (dyrere).

Buede trætrapper som kvartsvingtrapper og halvsvingstrapper er typisk noget dyrere. Repos kan anvendes, hvilket også vil have en indflydelse på prisen. Eksotiske træsorter til trinnene såsom nøddetrin eller merbau er også forbundet ned større omkostninger. Eller hvis for eksempel hele trappen skal udføres i egetræ og behandles med klar lak, så den tydeligt fremstår som egetræ, så er det væsentligt dyrere, end hvis den laves i mere gængse materialer som birk eller bøg.

Ring til os for at høre nærmere om prislejet på vores forskellige indendørs trætrapper. Vores trappekonsulenter kan sagtens i telefonen give dig et nogenlunde præcist estimat af prisen på dit ønskede trappevalg. Ved en opmåling på stedet kan du også spørge løs til vores trappekonsulenter om alle mulige detaljer ved prisen.

​Ref.: 3032

​Ref.: 3665

Trætrapper til private og erhverv

Trappeteamet udfører både trætrapper enkeltvis til private og større trappepartier og trappeprojekter til etageejendomme, virksomheder og erhvervsbygninger.

Indendørs og udendørs trætrapper

Trætrapper er langt det hyppigste materialevalg til indendørs trapper. Trætrapper er den typiske trappetype i danske boliger og stadig den løsning, som de fleste vælger i dag. En trappe i træ er desuden i langt de fleste tilfælde den nemmeste og billigste måde at erhverve sig en ny trappe på.

I Trappeteamet vil vi altid anbefale at anvende ståltrapper udendørs, og denne trappetype er vi i høj grad leveringsdygtige i. Støbte betontrapper er også en mulighed.

Vi udfører ikke udendørs trætrapper. I praksis er træ bare ikke et oplagt valg til udendørs trapper, da træet selv med god imprægnering vil blive nedbrudt af det omskiftelige danske vejr med regn, slud, sne og frost.

Kontakt os for at høre mere

​Hvis du er i tvivl om, hvordan din trætrappe skal se ud, så kontakt Trappeteamet. Vi er altid klar til at hjælpe dig frem til den rigtige løsning med en indendørs trætrappe for dig.

Bestil en gratis opmåling

BILLEDER AF TRAPPER

Her kan du se, hvilke trapper vi producerer.

Noter referencenummeret, hvis du vil vide mere om produktet.​

Trappeteamet

- En del af Vinduespladsen.dk

CVR: 27987419

-----------

Østerskovvej 7, 6500 Vojens

Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde
Klamsagervej 27-29, 8230 Åbyhøj

​​

Tlf.: 77 34 33 32

info@trappeteamet.dk

VI DÆKKER HELE LANDET

FÅ GRATIS TILBUD PÅ en TRAPPELØSNING​

Bliv ringet op og få hjælp til dit trappeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Skovlunde Byvej 94
2740 Skovlunde

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Niels Bohrs Vej 5

6100 Haderslev

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Klamsagervej 27-29

8230 Åbyhøj