Trapper med glasgelænder i et elegant look

Giv din trappe et smukt løft

En glasgelændertrappe giver et luftigt look og en moderne stil til dit hjem. Glasværn er et element, vi nemt kan hjælpe dig med at indbygge i dit næste trappeprojekt. For i dag er et glasgelænder noget, alle kan tilvælge. Glastrapper og glaselementer er nemlig ikke længere noget, man kun ser i hovedsæder og prestigebyggerier. Tag et kig på vores mange bud på elegante trapper med glasgelænder her på siden.​​

Brænder du efter at give din nye trappe et smukt løft ved at anvende glasgelænder eller glasværn, så ring eller skriv og tal med én af vores trappekonsulenter. Du kan også booke en gratis opmåling - så tager vi ude på stedet en snak om dine forskellige muligheder for at anvende glas i dit næste trappeprojekt. Vi holder til i Skovlunde, Åbyhøj og Vojens, og vi kommer derfor ud til kunder i hele Danmark.

Halvsvingstrappe med glasgelænder (1177)

Ligeløbstrappe med glasgelænder (1018)

      Spindeltrappe med glastrin (1271)

Inspiration til trapper med glas

​Alle fotos af trapper med glas her på siden er taget af projekter, vi selv har designet og monteret. Læs mere om glastrapper her på siden og find inspiration til din næste glastrappe.

Halvsvingstrappe med glasgelænder og glasværn (1015)

Halvsvingstrappe med trætrin og glasgelænder (3719)

Halvsvingstrappe med gelænder og værn i glas (3720)

Håndlisten og glasværnet

​Spillet mellem håndlisten og glasset er en af de mest fascinerende ting ved en trappe med glasgelænder. Det er næsten et magisk syn, når en håndliste i træ svæver over et tyndt glasværn, uden at man kan se, hvordan det er fastgjort.

Eller prøv at vælge den samme træsort, farve og imprægnering til trin og håndliste. Det giver et meget elegant touch til trappen. Lige så smukt kan det være, når trappens glasgelænder står rent uden håndlister og kun med en poleret kant.

Ref.: 1070

Ref.: 1104

Ref.: 3720

Glasset - få en solid og holdbar løsning

​​Et glasgelænder til en trappe er udført i to lag hærdet sikkerhedsglas. Det fungerer som en slags laminering, der gør glasgelænderet ekstra stærkt. Konstruktionen minder meget om en bilrude, der også er udført i to lag.

​Metoden sikrer, at et glasgelænderet er lige så solidt og holdbart som et traditionelt trægelænder, og at det ikke kan splintre i mange stykker. Kanterne på glasgelænderet er altid polerede.

​Der er derfor naturligvis ingen grund til at frygte at man kommer til at skære sig på det.

Rengøring og børn

​​​Funderingen af trappen kan i visse tilfælde stille lidt større krav, når det drejer sig om en trappe med glasgelænder. Det gælder navnlig, når glasgelænderet er fastgjort til en ståltrappe.

Den øgede vægt i forhold til en trætrappe gør, at man er nødt til at beregne, om gulvet er tilstrækkeligt stærkt til at kunne bære trappen og dens vægt. Hvis vi skønner, at det er aktuelt, kan vi udføre statiske udregninger hos det ingeniørfirma, vi samarbejder med, så vi derigennem kan gardere os mod alle eventualiteter.

Trappens fundering 

​​​Funderingen af trappen kan i visse tilfælde stille lidt større krav, når det drejer sig om en trappe med glasgelænder. Det gælder navnlig, når glasgelænderet er fastgjort til en ståltrappe.

Den øgede vægt i forhold til en trætrappe gør, at man er nødt til at beregne, om gulvet er tilstrækkeligt stærkt til at kunne bære trappen og dens vægt. Hvis vi skønner, at det er aktuelt, kan vi udføre statiske udregninger hos det ingeniørfirma, vi samarbejder med, så vi derigennem kan gardere os mod alle eventualiteter.

Luksustrapper med glasafskærmning

​​En glastrappe kan være ren luksus. Vi kan eksempelvis designe en trappe i stål, som indkapsles i egetræ. På dette skelet fastgør vi et glasgelænder, og ovenpå dette klikker vi en rund håndliste i eg fast, som er i samme træsort og imprægnering som trinnene.

​En halvsvingstrappe i stål, glas og eg som denne ligger selvfølgelig i den absolutte øvre skala af prislisten.​

Glastrapper med glastrin

​​En trappe helt i glas er også en mulighed. Vi har ved flere lejligheder designet og monteret ståltrapper med glastrin. Så ønsker du dig en trappe helt i glas både til glasværnet og i trinnene, så er det også noget, vi kan hjælpe dig med.

Priser på trappe med glasgelænder

Et glasgelænder monteret på en ståltrappe ser elegant og eksklusiv ud, og det er en løsning, som er tiltagende populær hos vores kunder. Stål er et lidt dyrere materiale at udføre trapper i end træ, og der skal anvendes særlige beslag til at fastgøre glasgelænderet på en sikker og forsvarlig måde.

​Specialskåret glasværn koster også lidt mere end et standardvalg af trægelænder med balustre, håndlister typisk vil gøre. I gennemsnit skal du regne med, at et glasgelænder vil koste ca. 25 procent mere end en vanlig trætrappe.​

Bestilling og montage

Kontakt os og bestil montering af din nye trappe med glasgelænder i dag! Vi designer altid vores trapper i en tæt dialog med vores kunder. Udformningen baserer sig på vores trappekonsulenters opmåling af trapperummet og deres vurdering af udfordringerne i omgivelserne.

​Det kan være særlige forhold ved loftet såsom hensyn til loftsbjælker og hovedhøjde. Vi forsøger også altid at tage bestik af de materialer og nuancer, der præger stedet, hvor trappet skal stå, så den nye trappe med glasgelænder vil komme til at være i harmoni med de omgivende rum.​

​Efter dialogen med kunden og en efterfølgende bestilling af trappen, påbegynder en proces, hvor vi opretholder dialogen med kunden. Det sker, efter vores skitsetegninger er blevet tilpasset på fabrikken, så de passer til produktionsfaciliteterne. En aftale om montage træffes, så den passer med kundens øvrige planer.

​Montagen af den færdige trappe vil typisk kunne finde sted højst 7-8 uger efter bestillingen af trappen. Montagen af din nye trappe med glasgelænder foretages af et af vores trappeteams, og den tager aldrig mere end en dag.​

BILLEDER AF TRAPPER

Her kan du se, hvilke trapper vi producerer.

Noter referencenummeret, hvis du vil vide mere om produktet.​

Trappeteamet

- En del af Vinduespladsen.dk

CVR: 27987419

-----------

Østerskovvej 7, 6500 Vojens

Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde
Klamsagervej 27-29, 8230 Åbyhøj

​​

Tlf.: 77 34 33 32

info@trappeteamet.dk

VI DÆKKER HELE LANDET

FÅ GRATIS TILBUD PÅ en TRAPPELØSNING​

Bliv ringet op og få hjælp til dit trappeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Skovlunde Byvej 94
2740 Skovlunde

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Niels Bohrs Vej 5

6100 Haderslev

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Klamsagervej 27-29

8230 Åbyhøj