Simple ligeløbstrapper i flotte designs

​Vi laver klassiske trapper i hele Danmark

Der er mange fordele ved en ligeløbstrappe. Det er den trappetype, der fylder mindst i rummet. Den går lige ud og opad og er uden knæk eller snoninger. På grund sin enkle konstruktion er ligeløbstrapper i udgangspunktet en billig trappetype. Særligt hvis den er udført i træ. Men selvom en ligeløbstrappe er simpel i sin opbygning, kan den designes, som man vil. Den kan også udformes som en luksustrappe i stål og glas. 

Se nogle af de mange ligeløbstrapper, vi i Trappeteamet har udført, her på siden.

Med baser i både Vojens, Skovlunde og Åbyhøj kan vi sende konsulenter ud i hele Danmark. De kommer gerne forbi og laver en gratis opmåling til din nye ligeløbstrappe. 

Du kan også ringe eller skrive til os, hvis du vil have indblik i, hvad vores forskellige priser på trapper er.

​Ligeløbstrappe med stålbalustre (1311)

​Ligeløbstrappe i flere etager (3490)

Klassisk ligeløbstrappe i enkelt design

Læs mere om alt det, der er værd at vide om ligeløbstrapper her på siden. Følg vores links og få svar på dine spørgsmål:


Ligeløbstrapper - trappen med uendelige designmuligheder

Når du overvejer, hvilket design din ligeløbstrappe skal have, er det nemmere at lave en liste over alle de ting, der ikke kan lade sig gøre, end de ting der kan lade sig gøre, for den første liste vil blive meget kort. Der findes nemlig et utal af designmuligheder og tilvalg til ligeløbstrapper. Ja, det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.


Du kan for eksempel vælge at få udført en ligeløbstrappe med et smukt og eksklusivt glasgelænder eller med moderne trappetrin i glas. Du kan også vælge et smukt udskåret gelænder i træ eller male din trappe i en flot farve efter eget valg. Du kan endda vælge et multifarvet gelænder eller et gelænder med udskåret mønster i. Der er også et utal af muligheder, når det kommer til valg af materialer, hvor du både kan kaste dig ud i det urbane og minimalistiske stål eller det topmoderne bambus - og i et utal af andre træsorter.


For de sikkerhedsbevidste kan en trappe med skridsikre trin være at foretrække eller måske endda en trappe med lys i trinene. Måske skal din trappe have store trin for et voluminøst udtryk, eller måske er små diskrete trin at foretrække.
Mulighederne er mange, faktisk så mange, at det kan være svært at vælge. Hvis du står i en situation, hvor du har svært ved at vælge mellem træsorter, farver eller udskæringer, så ring eller skriv til os i Trappeteamet, så kan vi vejlede dig om mulighederne i dit hjem.

​Ligeløbstrappe i unikt design (3343)

​Ligeløbstrappe i træ (3530)

Sambatrappe - også en slags ligeløbstrappe (3174)​

Hvor kan man bruge en ligeløbstrappe?

​En ligeløbstrappe kan bruges allevegne. Den kan bruges i alle hjem og ejendomme, der enten har en overetage eller en kældernedgang. Den kan laves i alle mål og materialer. Der er dog en række steder, hvor det er særligt oplagt at vælge en ligeløbstrappe.

  • Steder med lidt plads
  • Steder, hvor det er nødvendigt med en stejl trappeløsning
  • I opholdsrum med trappe til overetage, så trappen ikke optager for meget plads

Hvad er en ligeløbstrappe?

​En ligeløbstrappe er kendetegnet ved ikke at have sving eller knæk, men i stedet kun at gå lige ud og opad. Trappen forbinder således to etager med dens lige, enkle og stilrene look. Ligeløbstrapper bliver ofte brugt som bindeled mellem stue og 1. etage.

En ligeløbstrappe er på grund af sin lige form god til steder, der kræver pladsoptimering. Hvis du gerne vil have en mindre trappe, der ikke fylder meget, er en ligeløbstrappe derfor en optimal løsning. Det er også den trappetype, der er mest enkel at konstruere grundet dens simple opbygning og design. En ligeløbstrappe kan derfor vise sig at være en billig løsning, men det er også en trappetype, hvor man nemt kan skrue op for designdetaljerne, som i trapperne herunder.

​Ligeløbstrappe i træ med glasgelænder (3647)

​Ligeløbstrappe med stålvanger og glasgelænder (3605)

Hvad koster ligeløbstrapper?

Prisen på en ligeløbstrappe beregnes individuelt. Den afhænger af trappens størrelse, bredde, og af materialevalget. En ligeløbstrappe i en ædel træsort som egetræ eller mahogni vil naturligvis være dyrere end en ligeløbstrappe udført i fyrretræ. Derfor er der sjældent to trapper, der koster det samme.

Dog er der nogle overordnede, vejledende priser. En helt almindelig ligeløbstrappe i træ koster ca. mellem 22.000 kr. og 35.000 kr. inklusiv moms, men eksklusiv fragt og montage.

Hos Trappeteamet tilbyder vi også trapper som gør-det-selv-projekt, hvor man selv kan måle op og montere trappen. En gør-det-selv trappe fremstillet i fyrretræ koster 14.500 kr. inklusiv moms.

Du kan også få en ligeløbs-designertrappe fremstillet i stål og glas med trin i for eksempel bambus. En sådan designtrappe er noget dyrere.​ Priserne starter her fra ca. 70.000 kr. (inklusive moms og montage).


Læs mere om priser på trapper.

Hvordan adskiller ligeløbstrappen sig fra andre trapper?

Der er overordnet set tre forskellige trappetyper, hvoraf ligeløbstrappen er en. Trappetypen adskiller sig fra de kvartsvingstrapper og halvsvingstrapper ved ikke at have nogle knæk eller sving. I stedet er trappen konstrueret sådan, at den blot går opad og ligeud.

Vi renoverer og monterer trapper

Skal du have renoveret din gamle ligeløbstrappe, eller skal du have en helt ny? Så står vores dygtige team klar til at hjælpe dig. I første trin mod din nye drømmetrappe, kommer en af vores medarbejdere ud og foretager en opmåling og afgiver et tilbud.

Ligeløbstrappe i to etager (​3491)

Halvsvingstrappe (3668)​

​Kvartsvingstrappe (3498)

Når du har bestilt din trappe

Når du har afgivet din bestilling, kan vi gå i gang med at producere trappen. En ligeløbstrappe vil oftest blive leveret inden for 4 til 7 uger fra bestillingen. Når din ligeløbstrappe er leveret, kommer vores montørhold og monterer trappen efter aftale. En trappe tager højst et døgn at montere.

Fortæl os om dine krav til trappen

Inden du bestiller din trappe, er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser om, hvorvidt du har specifikke krav til trappen. Måske skal der være børnelåger og børnesikringslister på din trappe, eller måske skal trappen fugtbehandles, hvis den skal for eksempel skal føre ned i kælderen. Det kan også være, at trappen skal være ekstra bred, eller at der skal være indbyggede lys eller skridsikkerhedslister indlagt i trinnene.

Der er også nogle praktiske krav, der er værd at overveje. Vi anbefaler som minimum, at man har en netto trædeflade på 20 cm, og at højden over trappen er minimum 210 cm.

Fortæl os om dine krav og lad os komme med et tilbud til dig, så du kan få bygget og monteret din nye trappe.

BILLEDER AF TRAPPER

Her kan du se, hvilke trapper vi producerer.

Noter referencenummeret, hvis du vil vide mere om produktet.​

Trappeteamet

- En del af Vinduespladsen.dk

CVR: 27987419

-----------

Østerskovvej 7, 6500 Vojens

Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde
Klamsagervej 27-29, 8230 Åbyhøj

​​

Tlf.: 77 34 33 32

info@trappeteamet.dk

VI DÆKKER HELE LANDET

FÅ GRATIS TILBUD PÅ en TRAPPELØSNING​

Bliv ringet op og få hjælp til dit trappeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Skovlunde Byvej 94
2740 Skovlunde

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Niels Bohrs Vej 5

6100 Haderslev

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Klamsagervej 27-29

8230 Åbyhøj