Svævende trappe med elegant udtryk

Vi monterer vores trappedesigns i hele landet

Drømmer du om en ny og moderne trappe i dit hjem, der monteres uden synlig vange og derfor ser ud som om, den svæver frit i luften? Så er en svævende trappe fra Trappeteamet løsningen for dig. Vi har trappeeksperter i både Vojens, Skovlunde og Åbyhøj, og vi kan derfor komme ud til dig i hele Danmark og tilbyde rådgivning, måle op til din nye trappe og montere den med et af vores kompetente trappeteams.

Hvis du vil have undersøgt, om det er muligt at få monteret en svævende trappe hjemme ved dig, så kan vi tilbyde dig en gratis opmåling, hvor vi kommer ud til dig og ser på dit hjem. Vores forskellige designs med svævende trappetrin giver dit hjem et stilrent og elegant udtryk, og de kan tilpasses din personlige stil, da du kan vælge blandt et stort udvalg af materialer og trappetyper.

Hvordan monteres en svævende trappe?

En svævende trappe har et enkelt udseende, da der ingen tydelig vange er. Det betyder, at trappetrinene lader til at vokse direkte ud af væggen, og derfor ser ud til at svæve frit i luften. Hemmeligheden bag den flotte løsning ligger dog i monteringen.

Montering af svævende trappe sker nemlig via en skjult stålvange, der gemt væk bag et lag gips på væggen. Vangen er derfor solidt installeret, som alle andre trapper, men den er ikke synlig, hvilket giver det specielle og elegante udtryk.

Vælg blandt mange muligheder

En svævende trappe kan monteres som både ligeløbs- kvartsvings- og halvsvingstrapper. Trappen kan også komme med forskellige slags gelændere og trin, hvor du kan vælge blandt vores store udvalg af træsorter, behandlinger, glasdesigns og meget andet.

Trappen kan derfor personliggøres i forhold til din stil og dit hus’ indretning. Der er dog en række ting, der spiller ind, og krav, der skal leves op til, når du får monteret en ny trappe. Lad os derfor komme ud og besigtige dit hjem og måle op til din nye trappe, så du er sikker på at få en løsning, der både lever op til dine drømme og er mulig at montere.

Kontakt os for en pris

Monteringen af en svævende trappe er mere kompleks end ved andre former for trapper. Det er derfor også en af vores dyrere løsning – men også mere elegante og moderne. Hvis du vil have en pris på at få en svævende trappe hjemme ved dig, eller hvis du vil bestille en gratis opmåling, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

BILLEDER AF TRAPPER

Her kan du se, hvilke trapper vi producerer.

Noter referencenummeret, hvis du vil vide mere om produktet.​

Trappeteamet

- En del af Vinduespladsen.dk

CVR: 27987419

-----------

Østerskovvej 7, 6500 Vojens

Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde
Klamsagervej 27-29, 8230 Åbyhøj

​​

Tlf.: 77 34 33 32

info@trappeteamet.dk

VI DÆKKER HELE LANDET

FÅ GRATIS TILBUD PÅ en TRAPPELØSNING​

Bliv ringet op og få hjælp til dit trappeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Skovlunde Byvej 94
2740 Skovlunde

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Niels Bohrs Vej 5

6100 Haderslev

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Klamsagervej 27-29

8230 Åbyhøj