Kvartsvingtrapper i alle materialer

En kvartsvingstrappe er en trappe, der svinger 90 grader. Trappen kan være med repos eller med en anden gradering i svinget og kan laves i stål eller et bredt udsnit af forskellige træsorter og designs. Hos Trappeteamet er alle typer af kvartsvingstrapper mulige.

Uanset hvor i Danmark du gerne vil have monteret en ny trappe, så kan vi hjælpe dig. Vi har afdelinger i både Åbyhøj, Skovlunde og Vojens og kan derfor nemt komme omkring i hele landet.

Vi måler gratis op

​Ring eller skriv til Trappeteamet, hvis du vil bestille en gratis opmåling til din nye kvartsvingstrappe. Vores trappekonsulenter kan vejlede dig over telefonen om alle detaljer ved trapper: træsort, vanger, håndlister, byggeregler og meget mere. Så tag en uforpligtende snak over telefonen eller bestil med det samme en gratis opmåling til din nye trappe.

Ref.: 3030

Ref.: 3521

Ref.: 3512

​Trappen du kan løbe om hjørner med

​Der er mange gode grunde til at vælge en kvartsvingstrappe. Det kan både være et praktisk og et æstetisk valg. Eller begge dele på samme tid. Her er 4 grunde til at vælge en kvartsvingstrappe.

  • Nogle gange er der ved udskiftning af en trappe ikke plads til en traditionel ligeløbstrappe. Byggereglerne har ændret sig, og kravene til trinhøjde og sikkerhed er blevet strammet, siden den oprindelige trappe blev opført. Her kan en kvartsvingstrappe vise sig at være løsningen.
  • Du har allerede en kvartsvingstrappe. Den har de rette mål, men trænger mere til udskiftning end blot renovering.
  • En kvartsvingstrappe er en trappeløsning, der egner sig særligt godt, når trappehullet i loftet er aflangt, og hvis der samtidig ikke er plads til en ligeløbstrappe.
  • Valget af graden i kvartsvingstrappens sving gør det muligt at styre udenom spær og bjælker i loftet. En kvartsvingstrappe kan have en anden gradering i sit sving end præcist 90 grader, og svinget kan både forekomme i toppen, midtpå og nederst.

Kvartsvingstrappe i hall (3414)

Kvartsvingstrappe med ca. 70 graders sving (3240)

Kvartsvingstrappe med buet trægelænder og svinget cirka midt i trappens løb (3032)

​Kvartsvingstrapper med repos

​Det kan være en god idé at indbygge en repos i en kvartsvingstrappe, der hvor trappen svinger. Her er nogle af de ting, der er værd at overveje, hvis du overvejer at anskaffe en kvartsvingstrappe med repos.

  • En repos kan være et behageligt hvilepunkt, når man går op og ned ad trappen.
  • Det er et smukt indslag, der også giver mulighed for dekorative indslag på trappen.
  • En repos på en kvartsvingstrappe kan højne sikkerheden, fordi i tilfælde af fald vil dette blive forkortet og afbødet. Dette kan for eksempel være ønskværdigt, hvis der er børn eller gangbesværede i husholdningen.
  • Husk at tage med i betragtning, at en kvartsvingstrappe altid vil gøre trappen længere.

Kvartsvingstrappe med repos (3500)​

Kvartsvingstrappe med repos (3026)

Kvartsvingstrappe med repos (3626)

​Hvad er en kvartsvingstrappe?

En kvartsvingstrappe af den klassiske type svinger 90 grader. En halvsvingstrappe svinger 180 grader. Man drejer således en halv omgang om sig selv, når man går op ad en halvsvingstrappe, men kun en kvart omgang, når man går op eller ned ad en kvartsvingstrappe.

Svinget i en kvartsvingstrappe kan designes i en hvilken som helst gradering. Det kan være 45 grader, 120 grader, 145 grader - og alt derimellem. Vores trappekonsulenter er uddannet til at vurdere præcist, hvad der er muligt og anbefalelsesværdigt på stedet.

Hvis du har et mere aflangt trappehul i loftet, kan det være oplagt at arbejde med en kvartsvingstrappe. Er det mere firkantet, passer en halvsvingstrappe måske bedre ind.

Halvsvingstrappe (3634)

Kvartsvingstrappe (3610)

Kvartsvingstrappe (3614)

Vores pris på en kvartsvingstrappe

Når vores trappekonsulenter kommer ud til kunden, foretager de en grundig opmåling af trapperummet. De spørger ind til kundens særlige behov og ønsker, ligesom kunden kan forhøre sig om alle mulige detaljer som træsorter, design, farve og imprægnering osv.

Du er velkommen til at forhøre dig om trappernes pris og prislejet for de forskellige tilvalg både ved telefonisk henvendelse, og når vores trappekonsulenter er ude på opmåling hos dig. Vores trappekonsulenter har mange års erfaring i branchen, så de er alle i stand til at give et ret præcist billede af prislejet for en kvartsvingstrappe og for alle andre typer af trapper.

Læs mere om priser på trapper og prissætning af trapper her.

Kvartsvingstrappe (3268)

Kvartsvingstrappen (3498)

Hvidmalet kvartsvingstrappe (3210)

Kontakt os for at få en ny trappe

Hvis du ønsker at få målt op til en trappe, eller hvis du vil have et tilbud, så kontakt os i dag! Efter opmåling tager vi hjem og laver en skitsetegning, som vi sender til kunden efter ca. 3-5 dage. Når tegningen er godkendt af kunden, sender vi den til trappefabrikken, som herefter finjusterer den. Når vi – og derefter kunden – har godkendt fabrikkens tegninger, sættes trappen i produktion. Den første tredjedel af prisen betales af kunden ved bestillingen.

Den nye kvartsvingstrappe vil være klar til levering og montering ca. 3-6 uger efter ordrebekræftelsen. På en med kunden aftalt dag vil et af vores teams ankomme med trappen som samlesæt, hvorefter monteringen vil gå i gang. Denne vil højst tage en dags tid.

Du kan altså alt i alt regne med cirka 6-7 uger fra første kontakt til levering og ibrugtagning af din nye kvartsvingtrappe. 

BILLEDER AF TRAPPER

Her kan du se, hvilke trapper vi producerer.

Noter referencenummeret, hvis du vil vide mere om produktet.​

Trappeteamet

- En del af Vinduespladsen.dk

CVR: 27987419

-----------

Østerskovvej 7, 6500 Vojens

Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde
Klamsagervej 27-29, 8230 Åbyhøj

​​

Tlf.: 77 34 33 32

info@trappeteamet.dk

VI DÆKKER HELE LANDET

FÅ GRATIS TILBUD PÅ en TRAPPELØSNING​

Bliv ringet op og få hjælp til dit trappeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Skovlunde Byvej 94
2740 Skovlunde

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Niels Bohrs Vej 5

6100 Haderslev

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Klamsagervej 27-29

8230 Åbyhøj