Få ​en kældertrappe i træ eller stål

Vi vejleder dig gennem din beslutning

​Valget af kældertrappe afhænger af den kælder, den skal stå i. Er der fugtigt og mørkt, eller er det en kælder beregnet til beboelse? Vores erfarne trappekonsulenter hjælper dig med at finde frem til den trappe, der egner sig bedst til netop din kælder, og som samtidig passer bedst til dit budget.

Ring eller skriv og få en snak med en af vores erfarne trappekonsulenter. De kan hurtigt i telefonen indkredse, hvilken slags trappe der bedst egner sig til din kælder. Skal det være stål eller træ? Skal man skrue ned for de visuelle detaljer og i stedet skrue op for fugtbeskyttelsen og ventilation? Dét og meget andet kan vi rådgive dig om.

Bestil en gratis opmåling, så kommer vi ud til dig og tager præcise mål til din kældertrappe. Vi kører rundt i hele Danmark fra vores kontorer i Åbyhøj, Skovlunde og Vojens.

Ståltrappe (3715)

Kvartsvingstrappe med sikkerhedslister (3070)

Alt om kældertrapper

Find det, du ønsker at vide om kældertrapper, her på siden.

Udendørs og indendørs kældertrapper

Vi designer, monterer og leverer både udendørs og indendørs kældertrapper. Vores udendørs kældertrapper producerer vi udelukkende i stål. Udendørs trapper i træ udfører vi ikke. Det skyldes, at trætrapper egner sig dårligt til det fugtige og undertiden kølige danske vejr.

Indendørs kældertrapper producerer vi både i træ og stål. Er kælderen fugtig, så kan en ståltrappe være at foretrække, fordi træ er mere sårbar over for fugt. Hvis trappen fører til tørlagte rum i kælderen, der er indrettet til beboelse, vil en trætrappe som regel være vores anbefaling. Den kan bidrage til stilen og til det øvrige interiør i en kælder, der er ombygget til beboelse.

​Enkel kvartsvingstrappe (3237)

Sambatrappe (3241)

​Særlige hensyn ift. trapper til kælderen

​Vores trappekonsulenters besøg i forbindelse med en gratis opmåling er din garanti for, at du får en trappe, der er perfekt tilpasset det rum, hvor kældertrappen skal stå. Det kan godt være, at den færdige kældertrappe i nogle detaljer bliver lidt anderledes, end du oprindeligt havde forestillet dig. Der kan være ret mange hensyn, man er nødt til at tage med i betragtning, når en trappe i projekteringsfasen tager form. Det er noget, vores trappekonsulenter har stor erfaring i at vurdere. Her er nogle af de ting, de kigger efter, og som du også bør være ekstra opmærksom på, når det drejer sig om en kældertrappe:

  • Graden af fugten i kælderen
  • Afstand fra væg til trappen
  • Styrken i fundamentet, der skal bære trappen
  • Trappehullets størrelse
  • Hensyn til hovedhøjden ved brug af trappen

Vores priser på en ny kældertrappe

Prisen på en kældertrappe kan være meget forskellig afhængig af brugsformål. Hvis din kældertrappe leder ned til en fyrkælder med depotrum og krybekælder, vil prisen ofte være noget lavere end den gennemsnitlige pris for en trappe. Der er bare ikke det samme behov for flot udskårne balustre, eksotiske træsorter i en trappe, der skal lede ned til fyrrummet og krybekælderen, end hvis kældertrappen i stedet skal lede ned til en regulær beboelsesetage.

Prisen på en trappe afhænger af størrelsen, trappetypen og de anvendte materialer. En almindelig standardtrappe i træ ligger på en pris imellem 22.000 og 35.000 inklusiv moms, men uden fragt og montage. Herefter afhænger prisen af tilvalg inden for vanger, håndlister, balustre, træsorter mm. Spørg vores trappekonsulenter om prisniveauet. De kan hurtigt beregne omtrentlige priser på alle typer af trapper.

Ring eller skriv til os og kom et trin tættere på din nye trappe

​Kontakt os i dag og kom godt fra land i dit projekt med at få monteret en ny trappe. Fra første kontakt over telefon eller e-mail til færdiggørelse og aflevering af din færdige kældertrappe skal du regne med 6-7 uger. Ønsker du en ståltrappe som kældertrappe, skal du i gennemsnit regne med en ekstra uge pga., at produktionstiden er lidt længere ved ståltrapper sammenlignet med trætrapper.

BILLEDER AF TRAPPER

Her kan du se, hvilke trapper vi producerer.

Noter referencenummeret, hvis du vil vide mere om produktet.​

Trappeteamet

- En del af Vinduespladsen.dk

CVR: 27987419

-----------

Østerskovvej 7, 6500 Vojens

Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde
Klamsagervej 27-29, 8230 Åbyhøj

​​

Tlf.: 77 34 33 32

info@trappeteamet.dk

VI DÆKKER HELE LANDET

FÅ GRATIS TILBUD PÅ en TRAPPELØSNING​

Bliv ringet op og få hjælp til dit trappeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Skovlunde Byvej 94
2740 Skovlunde

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Niels Bohrs Vej 5

6100 Haderslev

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Klamsagervej 27-29

8230 Åbyhøj