Trætrapper

​Trapper fremstillet af træ er det mest anvendte i private boliger.

Trætrapper fremstilles både som trapper med et klassisk udseende eller med et mere moderne udseende.

Trætrappens form og forløb er også med til at afgøre hvordan den endelige trappe kommer til at se ud. I langt de fleste tilfælde er det mest afgørende for trætrappens udseende at den skal passe til husets stil. 

I enkelte tilfælde er det den plads der er til rådighed for trappen som er medbestemmende for hvordan trappen kan komme til at se ud eller hvis den kun tjener et praktisk formål – ude af syne - i fx kælderen.

Ref.: 3396

Ref.: 3521

Ref.: 3512

​Alle vore trætrapper kan kombinere forskellige balystertyper, håndlister og stolper og giver på den måde et stort udvalg af mulige kombinationer. Herudover kan vi tilbyde specielt udformede dele til trætrappen alt efter dine ønsker. Hvis du fx har set en særlig fin balyster et sted – så kan vi normalt fremstille din trappe med balystre som er meget ens med. endvidere kan vi tilbyde et væld af materialer. For tiden er trapper med asketrin, bambustrin eller malede trin ved at blive mere populært men for det meste skal trinene og håndlisten passe til et eksisterende gulv. For at lave trinene så farvemæssigt tæt på et eksisterende gulv – har vi mulighed for at tone trinene og håndlisten efter en gulvprøve.

Ref.: 3414

Ref.: 3240

Ref.: 3032

​Trinene i en trætrappe bæres af trævanger. Vi tilbyder flere forskellige vangetyper hvilket også er med til at ændre udseendet på din nye trætrappe. Det mest anvendte er at vangerne ligger på siden af trinene og at trinene er skåret ind i vangerne. Trinene kan dog også ligge ovenpå vangerne hvilket man kalder en trappe med opsadlede trin som billede 3626. Det er også muligt at lave trapper helt uden vanger som billede 3445 eller med centrerede vanger som billede 3385.

Ref.: 3445​

Ref.: 3385

Ref.: 3626

​Trætrappens vanger og håndliste kan være samlet i hjørnerne med en stolpe som trappebillede 3610 eller de kan bue rundt i hjørnet uden en stolpe eller med en stolpe under håndlisten som billede 3634 og billede 3610. Trapper som buer rundt i hjørnerne koster ofte mere fordi det er en dyrere måde at fremstille en trætrappe på.

Ref.: 3634

Ref.: 3610

Ref.: 3614

​Trætrapper kan også tilbyde med glasgelænder. Særligt i de mere moderne udseende trapper er glasgelænder populært. Trappeteamets glas til glasgelænder indeholder mindre jern og har derfor ikke den grønlige farve som tykkere glas godt kan have. Glaspladerne i et glasgelænder skal være sikkerhedsglas som er lamineret og poleret på kanterne så man ikke skærer sig på glasset.

Ref.: 3268

Ref.: 3647

Ref.: 3609

Hvis du er i tvivl om hvordan din trætrappe skal se ud så kontakt Trappeteamet eller Vinduespladsen og bestil en gratis opmåling.

BILLEDER AF TRAPPER

Her kan du se hvilke trapper vi producerer.

Noter referencenummeret hvis du skal vide mere om produktet.​

Trappeteamet

- En del af Vinduespladsen.dk

CVR: 27987419

-----------

Niels Bohrs Vej 5, 6100 Haderslev

Skovlunde Byvej 94, 2740 Skovlunde
Klamsagervej 27-29, 8230 Åbyhøj

​​

Tlf.: 77 34 33 32

info@trappeteamet.dk

VI DÆKKER HELE LANDET

FÅ GRATIS TILBUD PÅ en TRAPPELØSNING​

Bliv ringet op og få hjælp til dit trappeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Skovlunde Byvej 94
2740 Skovlunde

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Niels Bohrs Vej 5

6100 Haderslev

Trappeteamet.dk v/Vinduespladsen

Klamsagervej 27-29

8230 Åbyhøj